Niet te missen afspraken schooljaar 16-17

  • 1 september 2016

Net zoals de voorbije jaren pakken we opnieuw uit met een aantal activiteiten die je niet mag missen! Of jij nu (oud-)leerling, (oud-)leerkracht of sympathisant van het GO!-onderwijs bent, voor ieder wat wils: oud-leerlingenavond, toneelavonden en het Mosselfeest! Ook voor ouders en leerlingen die op zoek zijn naar een middelbare school zijn er twee belangrijke data. Een overzicht!

Het jaarlijkse Mosselfeest is een klassieker op onze kalender. Op zaterdag 19 en zondag 20 november is iedereen van harte welkom! 

Voor ouders en leerlingen van het 5de en 6de leerjaar die de volgende schooljaren op zoek gaan naar een middelbare school, is er op donderdag 19 januari 2017 (19.30 uur) de informatie-avond 'Hoe kiezen na de lagere school?'. Een aanbod op maat van de kinderen geeft een voorsmaakje van de inspirerende en uitdagende lessen in het KA Tervuren. Voor de ouders is er aparte presentatie.

Op vrijdag 17 februari 2017 organiseren we de jaarlijkse oud-leerlingenavond, een avond waar oud-leerlingen en leerkrachten elkaar terug zien. Noteer zeker deze datum en trommel al jouw klasgenoten van toen op! Via Facebook kan je al kijken welke klasgenoten zeker komen!

Vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2017 bestormen onze leerlingen het podium van GC De Warandepoort (Tervuren) voor de jaarlijkse toneelavonden. Niet te missen!

Onthou zeker ook zaterdag 13 mei 2017de opendeurdag! Opnieuw is iedereen van harte welkom. Onze leerlingen en leerkrachten tonen tussen 14-17 uur waar ze het voorbije jaar rond gewerkt hebben. Een ideaal moment ook voor nieuwe ouders en leerlingen die willen kennismaken met onze scholen. Voor hen staan er ook rondleidingen op het programma. Het gloednieuwe gebouw van de lagere school en onze nieuwe polyvalente zaal is zeker een bezoekje waard!

Hou onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Twitter!